CONDOR CENTRE, KAVAJA STREET, TIRANA, ALBANIA

PROGRAMI ONE LIFE GOLD PROGRAMET KUJDËSI PARËSOR

Programi "One Life", ofrohet falas për abonentët e Telekom Albania dhe përfshin paketat e mëposhtme:

 • Check Up –Hematologjik I cili përfshin:
  Gjak Komplet,
  Urine Komplet,
  Glicemi,
  Kolesterol total,
  Trigliceridet,
  ESR,
  ECG
 • Vizita te pakufizuara me mjekun Patolog
 • Ekzaminimi dentar shoqeruar me nje pastrim
 • Te gjitha te lart permendurat ofrohen vetem nje here ne vit
 • Nje nga paketat e programit ONE LIFE ka aktiv Silver ose Gold
 • ZBRITJE 10%
  Ne rastet e hospitalizimit
 • ZBRITJE 20%
  Në shërbimet e operacioneve (Hyrja falas)
  1) Vizita me specialistet
  2) Analizat laboratorike

CONTACT

CONDOR CENTRE, KAVAJA STREET,
1st FLOOR, MUNICIPAL UNIT no 7,
TIRANA, ALBANIA
e-mail: info@newhealthsystem.gr

ISO CERTIFIED

NHS ISONHS ISO