CONDOR CENTRE, KAVAJA STREET, TIRANA, ALBANIA

* - required


Send
 
Share: DIRECT COMMUNICATION:

Plotësoni të gjitha fushat në formën e kontaktit në të majtë, shtypni butonin Dërgo dhe ne do t'ju kontaktojmë

OFFICE ADDRESS: a. CONDOR CENTRE, KAVAJA STREET, 1st FLOOR, MUNICIPAL UNIT no 7, TIRANA, ALBANIA

CONTACT

CONDOR CENTRE, KAVAJA STREET,
1st FLOOR, MUNICIPAL UNIT no 7,
TIRANA, ALBANIA
e-mail: info@newhealthsystem.gr

ISO CERTIFIED

NHS ISONHS ISO